onsdag 27 mars 2024

Skrota bilen Kungsbacka, Tryggt - Betalt - Gratis hämtning

Om du har en bil i Kungsbacka som du överväger att skrota, är det viktigt att veta hur du kan göra detta på ett tryggt och säkert sätt samtidigt som du får en ekonomisk ersättning. Hos Bilbärgning Gbg AB får du hjälp med både hämtning och skrotning, och en ersättning om bilen är komplett med original-katalysator.

Skrota bilen i Kungsbacka med Bilbärgning Gbg AB

Trygg och säker skrotning med expertis

Bilbärgning Gbg AB har sedan 2015 haft tillstånd från Länsstyrelsen att bärga uttjänta fordon, vilket garanterar att din bil hanteras professionellt och enligt alla lagar och regler. Vårt samarbete med Uffes bilskrot, en auktoriserad bilskrot, säkerställer att skrotningen sker på ett miljövänligt sätt.


Skrota bilen i Kungsbacka tryggt och säkert

Få ersättning när du skrotar bilen i Kungsbacka

Fördelar med att skrota din bil hos oss

Om din bil är komplett med original-katalysator betalar vi 1 000 kr i ersättning när du väljer att skrota den hos oss. Detta gör det inte bara miljövänligt att bli av med din gamla bil utan även ekonomiskt fördelaktigt.

Skrotprocessen hos Bilbärgning Gbg AB

Från hämtning till skrotning: Ring 031-94 37 60

Under 2023 bärgade vi cirka 2 000 st bilar för skrotning, vilket visar på vår kapacitet och erfarenhet inom området. Vårt team hanterar allt från hämtning till den faktiska skrotningen, och du kan lita på att din bil tas om hand på bästa möjliga sätt.

Miljöansvar när du skrotar bilen i Kungsbacka

Bidra till en grönare framtid

Genom att välja en auktoriserad bilskrot i Kungsbacka garanterar du att alla delar av bilen återvinns korrekt eller tas om hand på ett sätt som minimerar miljöpåverkan. Detta är en viktig del i att stödja hållbar utveckling och miljöskydd.

Kundrecensioner och feedback

Vad våra kunder säger om oss

Vi uppmuntrar alla våra kunder att lämna feedback om sina erfarenheter. Genom att ta del av både positiva och negativa recensioner kan du få en bättre förståelse för hur vi arbetar och vilket värde vi erbjuder när du ska skrota din bil i Kungsbacka.

Sammanfattning: Skrota bilen i Kungsbacka med trygghet och belöning

Att skrota bilen i Kungsbacka genom Bilbärgning Gbg AB och Uffes bilskrot innebär att du inte bara får ett professionellt skrotningsförfarande utan också en möjlighet att bidra till miljön och få ekonomisk ersättning. Välj oss för en smidig och säker process från start till slut.

Genom att skrota din bil hos oss säkerställer du att den hanteras med högsta möjliga ansvar för miljön och att du får en rättvis ersättning för ditt fordon. Kontakta oss idag för att lära dig mer eller för att påbörja processen att skrota din bil i Kungsbacka.

Kungsbacka kommun informerar: Så skrotar du bil och båt ansvarsfullt


Kungsbacka kommun informerar om att både bilar och båtar omfattas av producentansvar, vilket innebär att det finns speciella retursystem för skrotning av dessa fordon. För bilar, hanterar bilproducenternas egna mottagningssystem skrotningen kostnadsfritt, såvida bilen inte saknar stora delar som motor eller katalysator, där en skälig kostnad kan tillkomma. För att hitta auktoriserade och miljöcertifierade bildemonterare i Halland och Västra Götaland, kan invånare använda webbplatsen bilretur.se. Det är viktigt att ha med ID och registreringsbevis vid inlämning, och fullmakt krävs om någon annan lämnar in fordonet åt dig. Från och med 1 maj 2023 är det obligatoriskt att endast använda auktoriserade skrotare för bilar.

För båtar erbjuder Båtskroten gratis skrotning från 1 januari 2023, subventionerad av Havs- och vattenmyndigheten. Båtretur hanterar återvinningen och processen inkluderar steg som identifiering och ägarkontroll. Privatpersoner och kommuner kan lämna in båtar upp till 10 ton för skrotning utan kostnad. Båten måste vara fri från miljöfarligt avfall och transport kan ordnas mot en avgift om det behövs.

Andra artiklar


1 kommentar:

  1. Bästa bärgningsföretaget i Kungsbacka. Hämtade min skrotbil gratis som hade stått stilla i 10 år.

    SvaraRadera